Dienstverlening

Momenteel is het gangbaar om een persoon in te huren of aan te stellen als document controller.
Bij 4documents wordt een contract afgesloten met een firma en niet met een natuurlijk persoon.
Dit geeft de opdrachtgever verschillende voordelen:

  • One-stop dienstverlener voor document management en document control activiteiten, waarbij de inzet van medewerkers wordt afgestemd op de aard en het niveau van de werkzaamheden. Hierdoor kunnen wij verschillende tarieven hanteren voor document management en document control activiteiten. Ervaring heeft geleerd dat gemiddeld 20 tot 30% van de totale uren zogenaamde management uren zijn tegen een hoger tarief. De overige, meer uitvoerende uren, hebben een lager tarief. U betaalt dus een tarief dat past bij de werkzaamheden.
  • De werkbelasting van een document controller, met name op projecten, is zeer verschillend. 4documents heeft de mogelijkheid medewerkers in te zetten afhankelijk van de actuele hoeveelheid werk. Dit voorkomt het betalen van overtijd in perioden met veel werk en betalen van verborgen stilstand uren in periodes met minder werk.
  • Documenten, zeker op projecten, komen regelmatig in grote batches waardoor het verwerken ervan veel tijd kost. De vertraging op de initiële verwerking verkort bijvoorbeeld de reviewtijd voor het team met als mogelijk risico het overschrijden van contractueel bepaalde termijnen. De flexibele inzetbaarheid van ondersteuning via 4documents helpt om deze pieken snel op te vangen. Dit kan in veel gevallen op afstand plaatsvinden.
  • Medewerkers van 4documents die worden ingezet op projecten hebben een leidinggevende binnen 4documents, ook bij inzet op afstand. Deze leidinggevende stuurt de persoon aan, geeft advies en houdt de kwaliteit van het geleverde werk in de gaten. Op deze wijze is een kundige kwaliteitscontrole aanwezig en kan de eindgebruiker vertrouwen op een optimaal resultaat. Daarnaast is voor elke medewerker van 4documents de expertise van de totale organisatie beschikbaar zodat beslissingen gedegen genomen kunnen worden.
  • In geval van ziekte, vakantie of verzuim met een andere oorzaak wordt een vervangend medewerker ingezet.
  • 4documents biedt haar diensten voor projecten aan in Nederlands, Engels en Duits.
Menu